Hoe kom je naar Vallandry

Vliegen kan dagelijks vanaf Schiphol naar Genève. In de winterperiode vliegt Transavia op zaterdagen vanaf Schiphol en Rotterdam Airport naar Chambéry. Vanaf Genève en Chambéry  rijden er ’s winters speciale bussen naar de Franse Skigebieden en dus ook naar Vallandry.  Ook rijden er vanaf de beide vliegvelden taxibusjes naar de skigebieden. Vanaf Genève is het ongeveer twee uur rijden naar ons chalet en vanaf Chambéry is dat ongeveer een uur.

’s Winters rijdt er  vanuit Amsterdam ook een speciale wintersport Thalys naar de Franse Alpen. Deze trein stopt in Landry en heeft Bourg St. Maurice als eindstation. Vanaf het station in Landry moet je met een taxi naar Vallandry.

Met de auto is het vanuit Amsterdam, via Brussel, Luxembourg en de Franse autoroutes ongeveer 1.100 kilometer. Plan je trip met de ANWB routeplanner.

Route naar Vallandry via de Autoroute du Soleil
Kaartje Vallandry